Vignobles Denis Lafon Côtes de Blaye, Bordeaux.

De første år havde vi ikke Bordeaux vin på programmet, da vi syntes, det var svært at finde én, som lavede god vin uden at være for dyr.
En dag fik vi besøg af en mand, som havde været vinhandler i Tyskland i 20 år. Han spurgte, om vi virkelig ikke havde Bordeaux, og vi forklarede ham hvorfor. Han anbefalede os at kontakte Denis Lafon, ”han laver god vin, som ikke er dyr”.
Det gjorde vi så, og det har været en stor succes. Det er helt korrekt, at han laver gode vine, som ikke er dyre.
Vi besøgte ham i efteråret 2005. Det var en stor oplevelse. Ellers er vi normalt ikke begyndt at handle med nogen, før vi har besøgt dem. Denis Lafon distribuerer også vine fra forskellige distrikter i Bordeaux. Det er meget praktisk, at vi hos ham kan fylde en palle med vine fra forskellige leverandører.

Senest har vi besøgt ham i juni 2013, hvor vi var på VINEXPO i Bordeaux. Han have en stand her blandt ca. 2000 andre, det var meget stort og spændende, men man må jo prioritere, hvad man vil sådan et sted. Vi mødte en anden vinbonde, hvis vine var vi begejstrede for, og han accepterer at køre vinene fra Sct. Emillion, hvor han bor, op til Denis Lafon i Blaye, så vi kan mixe en palle fra de to.