Provence Domaine la Tuilliere, Murs

Selection Vieilles Vignes AOC

Er lavet på 50% grenache noir,50% syrah som er vinstokke fra 1932. Den ligger på tanke i to år og i flaske eet år, før den sælges. Hun laver den kun i de gode år. Den kan drikkes ti år efter høsten. Duften er røde frugter, mørkt syltetøj og lakrids. P.t. har vi årgang 2010.

Pris pr flaske: 62 kr. 360 kr. for 6 flasker.

Der er kommet ny etiket, men vi har desværre ikke noget billede endnu.

 

 


Tuiliére Rouge AOC

Er lavet på 80% grenache noir og 20% syrah. Den ligger på tanke i et år, inden den kommer på flasker. Den kan drikkes op til 7 år efter høsten. Den har duft af røde frugter, svesker, lakrids og peber. årgang 2013 sælges nu.

Pris pr flaske: 50 kr. 288 kr. for 6 flasker

Her er også kommet en ny og pænere etiket, som vi mangler at sætte billede ind af

Vi har også en skøn vin fra Tuiliére. Den hedder Exelence og er fra 2008 og i Trækasse. Den koster 122 kr. for en flaske og  720 kr. for 6 flasker. Billede mangler


Tuiliére Rouge AOC, Bag in Box

Vi synes boxvine er en praktisk løsning i hverdagen, og hvis man skal holde fest. Så har vi karafler, man kan låne.

Pris pr 5 l. box:210 kr.
Tuiliére Rosé AOC, Bag in Box

Pris pr 5 l. box 210 kr.


Jagtvin, Bag in Box

 

En Vin de Pays de Vaucluse, som er lavet på 40% Syrah og 60% Merlot. Og da der er Merlot i, som ikke hører hjemme i dette område, er det ikke AOC= Appellation Controlé. Men vinen er rigtig god og kraftig alligevel Den kan drikkes ti år efter høsten. Den gemmes ét år i tanken og ét år på flaske, før den sælges, mens boxene sælges straks, når de er tappede. Duften er vildt- og egefadsagtig.

Pris pr. 5 l. box  220 kr. Årgang 2014 sælges nu.Udsolgt p.t.


 

Domaine Tuiliere

Det er en jagtvin, lavet af 60% Merlot og 40% Syrah druer, og den kan gemmes i mange år. Flasken har et billede bagpå af et stykke vildt, så det er en god gave til en jæger. Udsolgt p.t.


Pris pr. flaske 150 kr. (der er 1½ l. vin i flasken)